ILOTULITEIDEN MYYNTI YMPÄRI VUODEN

TORNADO

Hienoin viuhkapata mitä Suomesta löytyy. Ampuu seitsemän kertaa seitsemän laukauksen todella laajoja viuhkoja korkealle taivaalle. Kaikissa laukauksissa tuuheat pyrstöt ja kirkkaat välkehtivät kuviot. Tämä on hieno!

Laukaukset 49 kpl, kesto noin 30 sekunttia, nousukorkeus 40 m ja halkaisija 60 m. Huom! Tarvii tilaa myös sivulle.

Hinta 85 euroa

AMAZING

35:n laukauksen jättipata, jonka efektien kirkkaus ja välkehdintä ovat vertaansa vailla! Suuret välkkyvät hopea-punaiset tähdet, valuva kulta sekä palmukuviot luovat näyttävän kokonaisuuden. Efektien symmetrisyys sekä pitkäkestoisuus ovat tämän padan valtti. Upea!

Laukaukset 35 kpl, kesto noin 35 sekunttia, nousukorkeus 40 m, halkaisija 40 m.

Hinta: 50 euroa

BROCADE CROWN

25:n laukauksen jättipata, jonka suuret 2" ammukset nousevat hurjan lähtölaukauksen saattelemana korkealle taivaalle, jossa ne aukeavat jättimäisiksi kultaisiksi brocade kruunuiksi. Efektien koko ja näyttävyys ovat aivan omaan luokkaansa, joiden kaltaisia mikään muu pata ei kykene tarjoamaan!

Laukaukset 25 kpl, kesto noin 50 sekunttia, nousukorkeus 60 m, halkaisija 50 m.

Hinta: 95 euroa

MAGNIFICENT THUNDER

61:n laukauksen jättipadan nimi puhuu jo puolestaan. Taattua Joho Pyron laatua, joka saa aikaan hämmästystä. Ampuu rauhalliseen tahtiin monipuolisia erikoisefektejä korkealle taivaalle. Paljon erilaisia efektejä ja lopussa kunnon finaali.

Laukaukset 61 kpl, kesto noin 70 sekunttia, nousukorkeus 40 m, halkaisija 40 m.

Hinta: 100 euroa

HURRICANE

48:n laukauksinen hintaluokkansa lippulaiva! Pitkään tuikkivaa hopeaa ja punaista, väriä vaihtavia ghost -efektejä, kirkasta gold glitteriä sekä kultaisia palmuja. Tähän pataan on mahdutettu kaikki mitä ilotulitukseen tarvitaan ja vain yhdellä sytytyksellä.

Laukaukset 48 kpl, kesto noin 40 sekunttia, nousukorkeus 40 m, halkaisija 30 m.

Hinta: 45 euroa

Ilotulitetilaukset: info@ilotulitustapahtumat.fi tai puhelimella 040 7080 111.

Ilotulitteet kuluttajalle saadaan luovuttaa vain virallisesta ja luvan saaneesta myyntipisteestä ympäri vuoden mutta ei kuitenkaan 1.12.-26.12. välisenä aikana.

27.-31.12. välisenä aikana ilotulitteiden myynti suoraan asiakkaille ilman ennakkotilausta ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere.