JÄRJESTÄ ITSE ILOTULITUS

Myös kuluttaja saa lain mukaan ampua kuluttajatuotteita käyttäen ilotulitteita, mutta siihen tarvitaan erillisluvat.

Poikkeuksena lain mukaan ilotulitus on kuluttajille sallittua ilman erillislupaa uudenvuodenaaton iltakuudesta uudenvuodenpäivän aamukahteen saakka sekä pelastuslaitoksen erityispäätöksellä Venetsialaisissa klo 21.00–02.00 asti. Vuodesta 2009 lähtien kaikkien ilotulitteiden myynti, luovutus ja hallussapito on sallittua vain 18 vuotta täyttäneille

Ainoa poikkeus ilotulitteiden myynnille ja luovutukselle on 1.12.-26.12.välinen aika eli silloin emme myy/luovuta ilotulitteita. Ilotulituksen järjestämiseen tarvitset maanomistajan luvan sekä ilmoituksen paloviranomaiselle, milloin ja missä ilotulitus järjestetään.

Ilotulituksen voit toteuttaa kuluttajatuotteiksi määritetyillä ilotulitteilla, joista varsinkin myymämme padat ovat todella laadukkaita ja näyttäviä.

Itse toteutettavien ilotulituspakettikokonaisuuksien hinnat alkavat 100 eurosta ylöspäin.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva vaihtoehto, padoista, suihkuista ja raketeista. Kaikki pakettimme sisältävät laukaisuohjeet, sytyttimen sekä silmäsuojan. Ilotulitteita emme lähetä vaan ilotulitteet on haettava varastoltamme.